Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerste gasten nieuwe seizoen College Tour bekendgemaakt

Medianieuws

Het nieuwe seizoen van het NTR-programma College Tour start op vrijdag 7 april. Presentator Twan Huys onthulde dinsdagochtend op 3FM drie van de zes nieuwe gasten voor het komende seizoen: CNN sterverslaggever en presentator Christiane Amanpour, singer-songwriter Ed Sheeran en chemicus en Nobelprijswinnaar Ben Feringa.

De Brits-Iraanse Christiane Amanpour is één van de bekendste journalisten ter wereld en al ruim 30 jaar het boegbeeld van CNN. Hij is te gast op vrijdag 7 april.

De 26-jarige Ed Sheeran is één van de grootste wereldsterren van deze tijd. Op dinsdag 4 april spreekt College Tour dit popfenomeen net voor zijn uitverkochte optreden in Ziggo Dome. De uitzending is te zien op vrijdag 21 april

Hoogleraar scheikunde Ben Feringa van de Rijksuniversiteit in Groningen, die wordt gezien als één van de meest creatieve en productieve chemici ter wereld, is te zien op vrijdag 28 april.

De eerste uitzending van College Tour is op vrijdag 7 april om 21.10 uur om NPO 2 onder leiding van presentator Twan Huys. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen