Kies je favoriete radiostation

Dossiers

SBS reist de wereld rond met acht hoogbejaarden

Medianieuws

Dat het nooit te laat is om nog iets van de wereld te zien, wil SBS bewijzen in het nieuwe tv-programma 'De wereld rond met 80-jarigen' bij SBS6. Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen van SBS de kans om samen een wereldreis te maken.

SBS reist de wereld rond met acht hoogbejaarden Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest.

Een paar van hen zijn zelfs niet verder gekomen dan hun eigen dorp. De vier mannen en vier vrouwen kennen elkaar van tevoren niet, maar beleven dit avontuur met elkaar.

Presentator Dennis van der Geest reist met de ouderen mee en begeleidt hen tijdens de reis. De wereld rond met 80-jarigen is vanaf donderdag 11 mei te zien bij SBS6 van 21.30 uur tot 22.30 uur.

Foto: SBS
Dennis van der Geest: “In het dagelijks leven komen deze mensen vaak niet veel verder dan de supermarkt in hun dorp. Nu maken ze een reis rond de wereld waar menig avontuurlijke twintiger jaloers op zou zijn.

Het was fantastisch om met hen de wereld over te mogen gaan! Alsof ze elkaar al jaren kennen leven ze met elkaar mee, en beleven ze met elkaar hoe ieders droom werkelijkheid wordt.” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen