Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toffe Peren vanaf zaterdag ook bij Radio Rijnmond

Medianieuws

Het gezamenlijke radioprogramma van de lokale omroepen RTV Albrandswaard en Exxact Barendrecht is vanaf aanstaande zaterdag, 1 april, ook te horen op de regionale omroep Radio Rijnmond. Het radioprogramma 'Toffe Peren' is door beide lokale omroepen in het leven geroepen om dichter naar elkaar toe te groeien.

Toffe Peren vanaf zaterdag ook bij Radio Rijnmond Het programma is in januari gestart en wordt wekelijks door diverse medewerkers van beide lokale zenders ingevuld. De inhoud varieert dan ook wekelijks.

Toffe Peren komt live vanuit de studio’s van Exxact in Barendrecht. Het programma wordt live uitgezonden op zaterdagavond tussen 22.00 en 00.00 uur bij Exxact Barendrecht en RTV Albrandswaard. RTV Rijnmond heeft de omroepen verzocht om het programma over te nemen.

Vanaf zaterdag herhaalt RTV Rijnmond de aflevering tussen 00.00 en 02.00 uur. Het tijdstip waarop Radio Rijnmond dit uitzendt is het oude tijdstip van Wakkere Honden, wat onlangs is gestopt door sterke bezuinigingen. Met dit initiatief zetten de drie partijen een nieuwe stap in de richting waarbij lokale en regionale omroepen intensiever samenwerken. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen