Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Malou Holshuijsen van 3FM terug voor experimenten naar Radio 1

Medianieuws

Malou Holshuijsen is terug op Radio 1. Ze gaat het programma 'De Nacht van de Radio' presenteren, een programma waarin nieuwe radio-ideeën een platform krijgen. Holshuijsen was daarvoor de vaste sidekick van Domien Verschuren op 3FM in de ochtend en daarvoor bij Barry Brand op Radio Decibel.

Malou Holshuijsen van 3FM terug voor experimenten naar Radio 1 Malou: ''Zelf ben ik enorm benieuwd wat er voor radio-experimenten voorbijkomen. Ik laat me verrassen en val graag samen met de luisteraar van de ene verbazing in de andere.''

In haar uitzending krijgt iedere week een andere persoon de (reizende)microfoon die iemand gaat interviewen die het stokje dan weer doorgeeft aan een ander. "Zo worden we iedere week verrast door een wisselende interviewer en een nieuwe gast."

Malou gaat ook in gesprek met luisteraar: ''Ik vind het belangrijk om dichtbij de luisteraar te staan en daarom zal de telefoon in de studio open staan voor iedereen die wil meepraten over de inhoud van items zoals het Joop-cafe, waarin Francisco van Jole in gesprek gaat met opiniemakers en Wolkenkrabbers, waarin Jelt Roos rappers confronteert met teksten uit hun eigen repertoire.'' Malou geeft iedere week een aantal podcast-tips omdat ze graag zelf naar podcasts luistert.

Radio 1
De Nacht van de Radio is iedere vrijdagnacht van 02:00 uur tot 05:00 uur te horen op Radio 1. Malou Holshuisen was al eerder in de Radio 1-nacht te horen bij 'Druktemakers' en 'Start'. Achter de schermen werkt ze voor programma’s als 'De Overnachting' en 'Daar Zal Je M Hebben'. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen