Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio M Utrecht in het teken van Conny Vandenbos

Medianieuws

Het lunchprogramma 'Aan Tafel' op Radio M Utrecht staat vrijdag (7 april) in het teken van Conny Vandenbos. Het is dan precies 15 jaar geleden dat de zangeres en radiopresentator overleed. In de jaren negentig presenteerde ze radioprogramma's bij onder ander Radio Noordzee (Nationaal), Omroep West en Radio M.

Radio M Utrecht in het teken van Conny Vandenbos In 'Aan Tafel' muziek van Conny zelf, maar ook van artiesten die haar inspireerden of met wie ze een heel nauwe band had zoals zangeres Janis Ian, zanger Benny Neyman.

Aan Tafel
Te gast in het programma van 12.00 tot 14.00 uur zijn onder andere Hans van Willigenburg, hij heeft veel met Conny Vandenbos (1937-2002) gewerkt en was met haar bevriend, ze gingen zelfs samen op vakantie. 

Verder Harry Klooster, eigenaar van Harry Klooster Casting bureau, maar hij begon zijn carrière als zanger van het luisterlied, geïnspireerd door zijn grote voorbeeld Conny Vandenbos. Daarnaast zijn er ook fans van Conny in de studio en er zijn nooit eerder uitgebrachte opnamen en bijzondere fragmenten van Conny te horen.

Conny Vandenbos
De op 16 januari 1937 geboren Conny kende als zangeres grote successen in de jaren '60 en'70 zoals  "Roosje m'n Roosje" en "Sjakie van de Hoek". Haar grote doorbraak kwam met  "Ik ben gelukkig zonder jou" in 1965. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen