Search
Close this search box.

Spuiten en Slikken op Reis maakt plaats voor Trippers bij Bnn

Jan Versteegh, Tim Hofman, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom maken voor het nieuwe Bnn-programma Trippers nieuwe reisverhalen over alles wat jongeren in het buitenland bezighoudt. Voor Bnn maken ze weer indringende en soms schokkende reportages over seks en drugs.

Het nieuwe tv-programma is het vervolg op ‘Spuiten en Slikken op Reis’. Trippers is te zien vanaf 24 april elke maandagavond om 21.45 uur bij Bnn op NPO 3.

In de eerste aflevering reist Tim naar Nairobi, de hoofdstad van Kenia. Daar is op het vuilnis die de stad dagelijks produceert een samenleving ontstaan waar tienduizenden mensen dagelijks moeten zien te overleven.

Foto: Bnn
Ook Geraldine, Jan en Linda reizen de hele wereld over om te zien hoe er in andere culturen met seks en liefde wordt omgegaan, wordt geleefd en wordt gefeest. Geraldine is in de Verenigde Staten en volgt het reizende circusbestaan van de rodeo.

Jan is in China, hij ziet hoe jochies van nog geen zeven jaar oud van huis worden weggehaald om op een school met veertigduizend andere talentjes te worden opgeleid tot de nieuwe Jackie Chan.

Linda reist naar Japan. Een land waar mannen een grote voorkeur voor jonge, kinderachtige meisjes hebben ontwikkeld. Dit fenomeen wordt Lollicon genoemd. Je ziet het terug in strips, in de verkoop van seksueel getinte poppen waar volwassen jongens en mannen mee spelen en in populaire games waarin sperma op kleine meisjes wordt geschoten. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten