Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Koningsdag in Tilburg 27 april live bij de NOS

Medianieuws

In de ochtend en vroege middag op Koningsdag doet de NOS zoals elk jaar weer rechtstreeks verslag van de viering van Koningsdag in Tilburg. Net als vorig jaar wordt Koningsdag gepresenteerd door Astrid Kersseboom en is live te volgen van 10.45 tot 13.30 uur op NPO 1. Een samenvatting is te zien van 19.00 tot 19.50 uur op NPO 1.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima en andere leden van de koninklijke familie zullen aan de wandelroute in Tilburg meelopen. Een aantal bekende Tilburgers zal ook optreden, waaronder Guus Meeuwis. Verslaggevers Dionne Stax, Siham Raijoul en Martijn Bink staan langs de route en de uitzending wordt gepresenteerd door Astrid Kersseboom.

’s Avonds bekijkt en becommentarieert presentator Winfried Baijens met Guus Meeuwis en andere prominente Tilburgers de hoogtepunten van de dag. Dat doen ze rechtstreeks vanaf het Piusplein.

Ook in de rest van de wereld is de uitzending live te volgen op BVN, de publieke televisiezender voor Nederlanders in het buitenland. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen