Kies je favoriete radiostation

Dossiers

VK: Ronan Keating gaat ochtendshow op Magic presenteren

Medianieuws

De landelijke popzender Magic in het Verenigd Koninkrijk heeft zanger Ronan Keating aangetrokken om de dagelijkse ochtendshow te presenteren. Samen met co-host Harriet Scott neemt hij het stokje van Nick Snaith over die de show sinds 2014 presenteert.

VK: Ronan Keating gaat ochtendshow op Magic presenteren De ochtendshow op Magic is niet de eerste radioklus voor Keating. In 2009 viel hij ’s middags al eens in voor Steve Wright op BBC Radio 2. Sinds 2010 heeft de voormalig lid van de groep Boyzone al verschillende weekendprogramma’s op Magic gepresenteerd.

Harriet Scott presenteert momenteel de ochtendshow in het weekend op Magic. Daarvoor was de co-host van de dagelijkse ochtendshow op rivaal Heart in Londen.

Keating scoorde in de jaren ’90 met Boyzone top 10 hits met onder meer “Love me for a reason”, “Key to my life” en “Father & son.” Solo scoorde hij top 10 hits met “If tomorrow never comes”, “Life is a rollercoaster” en “When yoy say nothing at all.” Op Magic wordt Keating verenigd met collega zangers als Kim Wilde, Melanie C en Rick Astley.

Wanneer Keating precies van start gaat in de ochtend is nog niet bekend. Huidig ochtenddeejay Nick Snaith verhuist dan naar het tijdsslot tussen 10 en 14 uur. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen