Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTL Telekids start met voorleesprogramma BoekenWurm TV

Medianieuws

RTL Telekids start vanaf 17 april met 'BoekenWurm TV', elke werkdag om 10.05 te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Daarin wordt voorgelezen uit grappige, avontuurlijke en leerzame verhalen van bekende door bekende Nederlanders als Peter Lusse, Monique Smit, Kim-Lian van der Meij en Babette van Veen.

RTL Telekids start met voorleesprogramma BoekenWurm TV“Als je leest, kun je in gedachten de hele wereld over reizen en de meest spannende avonturen beleven.

Daarom vind ik het in deze tijd van snelheid en veelal visueel vermaak belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om hun eigen fantasie te gebruiken, want lezen is een liefde die je hele leven bij je blijft!”, aldus Babette van Veen.

Ook auteurs en illustratoren, zoals Paul van Loon, Rindert Kromhout, Annemarie van Haeringen, Harmen van Straaten en Jeska Verstegen zullen hun steentje bijdragen in

Oud-minister Marja van Bijsterveldt (voorzitter van Stichting Lezen & Schrijven) maakt komende maandag ook haar opwachting als voorlezer in het programma BoekenWurm TV (afgekort tot BW TV). [Radio.NL]
Foto: RTL Telekids

Gerelateerde Artikelen