Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Margreet Reijntjes gaat Hallo Nederland presenteren

Medianieuws

Margreet Reijntjes vervangt presentatrices Masha de Rooij en Carrie ten Napel bij het tv-programma 'Hallo Nederland' vanaf 20 april. Beide presentatrices gaan met zwangerschapsverlof waardoor Reijntjes naast presentator Jeroen Latijnhouwers plaatsneemt.

Jeroen Latijnhouwers presenteert Hallo Nederland (om 18.30 uur op NPO 2) normaliter afwisselend met Mascha de Rooij en Carrie ten Napel. Aankomende vrijdag 14 april presenteert Mascha echter voor het laatst dit seizoen een uitzending van Hallo Nederland.

Margreet Reijntjes neemt de presentatie van Mascha over. Carrie gaat na vrijdag 28 april ook met zwangerschapsverlof. Vanaf dan neemt Margreet de volledige presentatie van Hallo Nederland op zich samen met Jeroen. Hallo Nederland is iedere werkdag te zien om 18.30 uur op NPO 2.

Tijd voor Max Radio
Margreet is ook, afwisselend met Elles de Bruin, samen met Henkjan Smits presentator van Radio 5-programma Tijd voor Max Radio. In de eerste week dat ze volledig Hallo Nederland presenteert, van 1 t/m 5 mei, neemt Ron Brandsteder met een speciale ‘flower power week’ het slot van Tijd voor Max Radio over. In de week van 8 t/m 12 mei presenteert Elles de Bruin Tijd voor Max Radio met Henkjan Smits. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen