Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amstel Gold Race hele dag bij Limburgse regionale omroep L1

Medianieuws

De enige wielerklassieker van Nederland, de Amstel Gold Race, is uitgebreid te volgen bij L1. De Limburgse regionale omroep pakt op paaszondag uit, met de Amstel Gold Race op L1 TV en L1 Radio.

Amstel Gold Race hele dag bij Limburgse regionale omroep L1 De uitzendingen passen bij de doelstelling van L1 om verslag te doen van (sport-)evenementen in Limburg.

Op zondag 16 april zendt L1 TV de ploegenpresentatie rechtstreeks uit, vanaf de Markt in Maastricht.

Om 08.40 uur openen Maurice de Heus, Bas van Mulken, Sander Kleikers en oud-renner Aart Vierhouten de Amstel Gold Race met interviews met deelnemende renners en rensters die op het podium verschijnen. De eerste meters van het peloton zijn vanaf 10:20 uur te zien, gevolgd door het vertrek van de vrouwen.

L1 Radio neemt het vanaf 13:00 uur non-stop over met live-verslag van de race, met verslaggevers aan de finish, op de motor in koers en langs de route.

Op zondagavond komt L1SPRT vanaf 17:30 uur weer live vanaf finish in Vilt met een uitgebreide terugblik op het Amstel Gold Race-weekend. Om 21:00 uur zendt L1 TV integraal het laatste uur van de race uit. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen