Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTV Rijnmond pakt bij titel Feyenoord groots uit

Medianieuws

Bij het kampioensfeest van Feyenoord trekt RTV Rijnmond alle registers open. Of het zondag tegen Excelsior gebeurt of de week erna tegen Heracles. De regionale omroep RTV Rijnmond is er live bij op radio en televisie.

RTV Rijnmond pakt bij titel Feyenoord groots uitRadio Rijnmond is zondag 7 mei vanaf 12 uur met verslaggevers in de stad, in de Kuip en in het Excelsior stadion waar het vaste Feyenoord duo, Dennis van Eersel en Sinclair Bischop om 14:30 uur de radio overneemt.

In de rust wordt er geanalyseerd door Rob Jacobs.

TV Rijnmond start zondag met een uitgebreide live-uitzending van FC Rijnmond, gepresenteerd door Frank Vijg. Daarin blikt de omroep vooruit, laten de sfeer in de stad zien en er schuiven verschillende analisten aan in de studio. De wedstrijdrechten liggen bij FOX Sports, maar op TV Rijnmond kun je tijdens de wedstrijd kijken naar het live radioverslag van Dennis en Sinclair vanuit het Van Donge en de Roo stadion (Woudestein).

Huldiging
Bij de huldiging op maandag 8 (of 15 mei) is RTV Rijnmond er ook weer bij. Live op radio en televisie. In de stad, in het stadhuis en in de burgerzaal. [Radio.NL]

Foto: RTV Rijnmond

Gerelateerde Artikelen