Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTV Rijnmond pakt bij titel Feyenoord wederom groots uit

Medianieuws

Afgelopen zondag was RTV Rijnmond er helemaal klaar voor: het kampioensfeest van Feyenoord. Het liep anders, maar ook zondag 14 mei trekt RTV Rijnmond weer alle registers open als Feyenoord thuis speelt tegen Heracles Almelo. Ook dan is RTV Rijnmond er weer live bij op radio en tv.

RTV Rijnmond pakt bij titel Feyenoord wederom groots uit Bij winst op zondag volgt de regionale omroep de huldiging en de festiviteiten de volgende dag live vanaf de Coolsingel en in de stad op Radio Rijnmond vanaf 06:00 uur ’s ochtends en op TV Rijnmond van 10:00 tot 14:00 uur.

Radio Rijnmond
Radio Rijnmond staat zondag 14 mei vanaf 12 uur met verslaggevers in de stad en in de Kuip waar het vaste Feyenoord duo, Dennis van Eersel en Sinclair Bischop om 14:30 uur de radio overneemt. In de rust wordt er geanalyseerd door Rob Jacobs.

TV Rijnmond
Bijna 1 miljoen kijkers hebben afgelopen zondag de wedstrijd gevolgd via TV Rijnmond. Ook op 14 mei volgt weer een uitgebreide live-uitzending van FC Rijnmond, gepresenteerd door Frank Vijg. Ook schuiven er weer verschillende analisten aan in de studio. De wedstrijdrechten liggen bij FOX Sports, maar op TV Rijnmond kunnen de kijkers tijdens de wedstrijd wederom kijken naar het live radioverslag van Dennis en Sinclair.

Huldiging
Bij de huldiging op maandag 15 mei is RTV Rijnmond er ook weer bij. Live op radio en televisie. In de stad, in het stadhuis en in de burgerzaal. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen