Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Afscheid van Nationaal Dictee in allerlaatste Pauw

Medianieuws

Vrijdag in de allerlaatste Pauw van dit televisieseizoen neemt Jeroen Pauw samen met zijn kijkers afscheid van het Nationaal Dictee. Bart Chabot schrijft voor de gelegenheid de allerlaatste zin en Philip Freriks leest hem voor het allerlaatst voor aan het door het programma Pauw samengestelde panel.

Afscheid van Nationaal Dictee in allerlaatste Pauw Jeroen Pauw sluit met een eerbetoon aan het 'Groot Dictee der Nederlandse Taal' tegelijkertijd zijn programma af.

De laatste Pauw is vrijdag (2 juni) te zien om 22.30 uur op NPO 1.

Vanaf maandag neemt Eva Jinek zijn plekje over.

“Een late night talkshow is een van de boeiendste programma's om te maken.

Elke keer op zoek naar het gesprek van de dag, voorzichtig meegaan met de waan van de week en tegelijk proberen een vrolijk en optimistisch uur te maken, zo vlak voor het slapen gaan", aldus Jeroen Pauw. "Ik kijk er nu al naar uit om het stokje van Eva na de zomer weer over te nemen."

Het aantal kijkers voor het programma Pauw neemt voor het derde achtereenvolgende jaar toe. Ten opzichte van het najaar steeg het marktaandeel naar 25,1% en groeide het aantal kijkers tot een gemiddelde van 845.000. Pauw is vanaf 4 september weer terug op NPO 1. [Radio.NL]
Foto: archief Radio.NL

Gerelateerde Artikelen