Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van der Boom krijgt nieuw designprogramma bij SBS6

Medianieuws

SBS6 blijft expirimenteren met nieuwe tv-programma's. In het nieuwe SBS6-programma 'De Designdroom' met Jeroen van der Boom strijden zes aspirant interieur designers om de titel ‘Beste interieurdesigner van Nederland’. In een afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen.

Maar het blijft niet alleen bij ontwerpen, het ontwerp moet ook helemaal uitgevoerd worden en dat binnen 48 uur. De opdrachten die de designers krijgen zijn afkomstig uit bestaande situaties.

Denk aan een stel dat gaat samenwonen en twee totaal verschillende interieurs in één appartement moet gaan combineren. Of bijvoorbeeld een gezin dat van drie naar vijf mensen is uitgebreid, terwijl de woonoppervlakte gelijk blijft.

In elke aflevering hebben de strijdende interieur designers de taak om tot een vindingrijke en unieke oplossing te komen. Met behulp van sponser Ikea zetten zij wekelijks nieuwe ontwerpen neer. Welke aspirant interieur designer verbaast elke week de jury met zijn of haar eigen aanpak?

Jeroen van der Boom presenteert De Designdroom pas in het najaar bij SBS6. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen