Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Benefietconcert op NPO3 en 3FM voor slachtoffers in Manchester

Medianieuws

Zondagavond 4 juni is er een benefietconcert ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag in Manchester. NPO 3 is erbij in Manchester en doet live verslag van het concert, verzorgd door de NTR. Het benefietconcert begint om 20.00 uur op NPO 3. Daarnaast zal 3FM ook via de radio verslag doen.

Benefietconcert op NPO3 en 3FM voor slachtoffers in Manchester3FM in Manchester
Angelique Houtveen reist zondag naar Manchester om daar het benefietconcert bij te wonen. Ze zal hier verslag van doen op 3FM.

Artiesten
Naast Ariana Grande zijn er optredens van onder andere Justin Bieber, Katy Perry en Robbie Williams. De opbrengst van de avond gaat naar het 'We Love Manchester Emergency Fund', een initiatief van de gemeente Manchester en het Britse Rode Kruis.

Op maandag 22 mei vielen er 22 doden en tientallen gewonden toen na afloop van het concert van Ariana Grande in Manchester een aanslag werd gepleegd. Elf dagen na deze vreselijke gebeurtenis keert Ariana Grande terug naar  Manchester. Naast Grande treden ook Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus, Usher, Robbie Williams, TakeThat, Black Eyed Peas en Little Mix op. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen