Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mark Labrand terug op Radio 538

Medianieuws

Mark Labrand is weer te horen op Radio 538. Sinds eind april was de radiodeejay afwezig wegens privéomstandigheden. Zaterdagmiddag kwam er na ruim een maand een einde aan de etherstilte voor Labrand.

Foto: Radio 538
Labrand is blij weer terug te zijn op de radio. “Collega’s vroegen aan me of ik mee had gedaan aan wie is de mol. Nee, hoe leuk je werk ook is, soms heb je wel eens een periode dat je door bepaalde gebeurtenissen even niet meer weet op welke knoppen je moet drukken in het leven.”

“Ik kwam in een soort loop en daar kwam ik niet uit en dat begon op mijn stem te slaan, waardoor ik mijn werk niet meer goed kon doen,” vervolgde Labrand. “Ik had even wat mensen nodig die met ter hand namen en me weer op de juiste knoppen lieten drukken.”

De afgelopen maand was het vooral rust voor de deejay. “Daarnaast heb ik veel in het bos gezeten vlak bij mijn huis op een bankje waar een bordje op zat met de tekst loslaten. En dat lukt me redelijk weer en daarom ben ik er weer. Ik vind het ontzettend leuk om hier weer te zijn. Ik ga weer rustig programma’s doen hier bij 538 en daar gaat m’n hart weer sneller van kloppen!” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen