Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dolf Jansen en Timur Perlin presenteren Zomerspijkers op Radio 2

Medianieuws

Dolf Jansen en Timur Perlin presenteren de komende twee maanden ‘Zomerspijkers’ op Radio 2, dit is een zomervariant van 'Spijkers met Koppen'. Zomerspijkers is op de zaterdagmiddag op Radio 2 te horen tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Dolf Jansen en Timur Perlin presenteren Zomerspijkers op Radio 2 Het nieuwe radioprogramma Zomerspijkers komt wekelijks live vanaf de HUB Hilversum Beachclub op het Mediapark in Hilversum. Malou Holshuijsen zal Dolf en Timur twee maanden ondersteunen als co-host.

Gasten
In HUB Hilversum Beachclub ontvangt Dolf of Timur wekelijks een bekende gast. Met hem of haar spreken zij over het leven, muziek en hun grootste dromen. Onder andere oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen en Olympisch kampioen Mark Tuitert zijn daar te gast.

Zomerspijkers
Zomerspijkers is van 17 juni tot en met 19 augustus wekelijks op de zaterdagmiddag te horen. Dolf presenteert 'Zomerspijkers' van 17 juni tot en met 22 juli, waarna ex-3FM deejay Timur Perlin het stokje tot en met 19 augustus overneemt.

'Spijkers met Koppen'
Zaterdag is de laatste reguliere uitzending van dit seizoen. Dan zal Spinvis optreden. Op 26 augustus zijn de hoogtepunten van het afgelopen Spijkers-seizoen te horen. Op zaterdag 2 september komt live vanaf De Kleine Komedie en vanaf 9 september komt het weer als vanouds uit The Florin. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen