Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wie wordt de nieuwe co-host van Mattie op Qmusic?

Medianieuws

Na het klappen van het radioduo Mattie Valk en Wietze de Jager is nog altijd de grote vraag: hoe nu verder met de ochtendshow van Qmusic? De kans dat er een verzoening komt tussen beide heren wordt met de dag kleiner en dus is de vraag: Wie wordt de nieuwe co-host van Mattie?

Wie wordt de nieuwe co-host van Mattie op Qmusic? Begin mei barstte de bom tussen Mattie en Wietze. Beide heren zouden overstappen naar Sky Radio, maar op het laatste moment besloot Mattie, achter de rug van Wietze om, bij te tekenen bij Qmusic. Dit tot groot ongenoegen van Wietze die sindsdien ziek thuis zit.

De kans dat Mattie solo doorgaat in de ochtend op Qmusic is zeer klein. “Mattie heeft een sidekick nodig om z'n verhaal kwijt te kunnen,” zo verklaarde radioconsultant Thijs Bakker onlangs tegenover Radio.NL.

“Ze zullen wel iemand ernaast zetten, maar het heeft weer tijd nodig om te groeien.” De vraag is dan ook: Wie wordt de nieuwe sidekick of co-host van Mattie?

Volgens De Telegraaf is Qmusic al druk op zoek. Daarbij zou twee namen in de race zijn. De eerste is Wim van helden, die momenteel meerdere ochtenden per week aanschuift naast Mattie. De andere naam die genoemd wordt is Marieke Elsinga. Zij werkte al jarenlang voor Qmusic voordat ze overstapte naar tv om Humberto Tan bij te staan in de avond op RTL4. Sinds enige tijd is Elsinga weer op invalbasis op Qmusic te horen.

De komende weken moet meer duidelijk worden over de toekomst van de ochtendshow op Qmusic. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen