Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Festivalverslag Concert at Sea zaterdag bij NTR

Medianieuws

Traditiegetrouw zendt de NTR een festivalverslag uit van Concert at SEA; het tweedaagse popfestival: de Brouwersdam in Zeeland. Dit jaar viert het festival zijn twaalfde editie. In de tv-uitzending zijn onder andere te zien (onder voorbehoud): Chef'Special, Kensington, Doe Maar, Racoon, Broederliefde, UB40, Gavin James, Sue the Night, Tom Odell en BLØF. De presentatie is in handen van 3FM deejay Michiel Veenstra.

“We zijn erg trots op wat we de afgelopen jaren op de Brouwersdam hebben neergezet”, vertelt Paskal Jakobsen van BLØF, organisator van het festival .

“We hebben al heel wat geweldige artiesten mogen ontvangen op ons podium. De absolute Nederlandse topacts zoals Anouk, Kensington, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Ilse DeLange en Kane. Ook onze goede vrienden van Counting Crows en buitenlandse gasten als Lenny Kravitz, Passenger, Bastille, Maria Mena, K’s Choice en Tom Chaplin (Keane) kwamen spelen.”

Foto: Set Vexy / NTR

Kijk hier om alvast in de stemming te komen de registratie van Concert at Sea 2016 terug, met oa Faithless, Skunk Anansie, Typhoon, Guus Meeuwis, Jett Rebel, The Common Linnets, De Jeugd van Tegenwoordig, Douwe Bob en BLØF. Kijk terug.

Concert at SEA vindt dit jaar plaats op vrijdag 31 juni en zaterdag 1 juli op de Brouwersdam in Zeeland. Het festivalverslag begint zaterdag 8 juli om 21.50 uur op NPO 3. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen