Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Martijn Biemans van Radio 538 naar Qmusic

Medianieuws

Martijn Biemans stopt bij Radio 538. Binnenkort gaat hij aan de slag bij Qmusic. Samen met Sophie Keyzer en Rob Ester gaat Martijn Biemans het muziekteam versterken. De 5.5 jaar bij Radio 538 komt er op 10 augustus een einde aan. Dan is zijn laatste uitzending op 538 te horen.

Martijn Biemans van Radio 538 naar Qmusic Martijn Biemans: "In 2011 stopte KinkFM, waarna mijn carrière als Radio-DJ voorbij leek. Bij 538 zagen ze in “die alto van KinkFM” wel iets, waarna ik mocht invallen in de nacht. Daarna is het echt snel gegaan.

Eerst een vaste plek in de nacht en productie bij Barry Paf, 1,5 jaar later het weekend in en sinds januari 2015 de Trending Tracks van 19.00 - 21.00."

Waarom dan stoppen bij 538 terwijl je een mooie plek in de avond hebt? "Bij 538 ben ik, zoals je misschien weet, naast DJ achter de schermen onderdeel van het muziekteam (muziekpolitie;-) ). Ik vind het onwijs tof om iedere dag met (nieuwe) muziek bezig te zijn en er over na te denken wat voor de luisteraar de ideale muziekmix is op juiste moment.

Dit wakkert bij mij een vuur aan. Pure passie! Bij Qmusic bieden ze mij een ontzettend mooie kans om me hier nog verder in te ontwikkelen. Een kans die niet kon laten schieten. Zeker niet na de fijne gesprekken met Rob Ester en Iwan Reuvekamp hierover."

Biemans krijgt ook zijn eigen programma: "Ja, maar niet meteen. Ik ga me de komende tijd eerst volledig op de muziek richten." [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen