Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ivo Pasveer vervangt Joey Hereman op Joy Radio

Medianieuws

Joey Hereman stopt al na een half jaar bij het regionale station Joy Radio. Vanaf 1 augustus presenteert Ivo Pasveer het middagblok tussen 15 en 18 uur. Hereman heeft het te druk met zijn eigen bedrijf.

Radio maken is echt fantastisch! Zeker wanneer wordt gevraagd de middagshow te doen op JoyRadio en daar alle vrijheid in krijgt,” aldus Hereman (foto) op Facebook.

“Maar naast mijn voice-over werk, ben ik met mijn bedrijf Locals. Merkbeleving, waarbij we creatieve merkbeleving toepassen in video, zo hard aan het groeien dat mijn passie voor radio op een derde plek komt te staan. Of zoals ik zelf roep: het is niet een goed teken als je de vervanger meer hoort dan de presentator zelf. Daarom neemt Ivo het vanaf 1 augustus over”

Pasveer, die in het verleden bij Wild Hitradio in Noord-Holland te horen was, is blij met zijn nieuwe uitdaging: “Als 11-jarige riep ik al dat ik later als ik groot ben iedere dag radio wil maken. Nu, 8 jaar na dato, gaat dat dan ook echt gebeuren. Ik ga van mijn grootste hobby mijn baan maken. Vanaf 1 augustus hoor je me iedere doordeweekse middag tussen 15 en 18 uur op Joy Radio! En ja, daar heb ik enorm veel zin in!” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen