Search
Close this search box.

Dr. Pol terug op National Geographic met nieuw seizoen

Vanaf vrijdag 1 september keert Dr. Pol weer terug op National Geographic met het zevende seizoen van ‘The Incredible Dr. Pol’. Ook nu worden de populaire Nederlandse dierenarts Jan Pol en zijn familie gevolgd tijdens hun werk en belevenissen in het Amerikaanse Michigan.

Dr. Pol terug op National Geographic met nieuw seizoen Nieuwe afleveringen van ‘The Incredible Dr. Pol’ zijn vanaf 1 september elke vrijdag om 23.00 uur te zien op National Geographic.

The Incredible Dr. Pol
De Nederlandse dierenarts ‘Dr. Pol’ is al jarenlang erg populair met zijn programma ‘The Incredible Dr. Pol’. Niet alleen in zijn thuisland Amerika (in Michigan), maar wereldwijd is Dr. Pol een kijkcijferhit.

Dit seizoen is het publiek onder andere getuige van het bezoek dat Dr. Pol aan Nederland bracht.

Dr. Pol in 24 uur durende marathon
Fans die geen genoeg kunnen krijgen van Dr. Pol kunnen op 4 september, de 75e verjaardag van Dr. Pol, de hele dag hun hart ophalen tijdens de Dr. Pol marathon op National Geographic. Tijdens de 24 uur durende marathon komen de beste afleveringen van alle zeven seizoenen ‘The Incredible Dr. Pol’ voorbij.

Dr. Pol in het theater
In september komt Dr. Pol opnieuw naar Nederland voor de ‘The Incredible Dr. Pol Theatertour’ in samenwerking met National Geographic. Met deze theatershow toert Dr. Pol langs verschillende theaters in Nederland om uitgebreid te vertellen over zijn leven en werk op het platteland van Michigan. Zijn tour begint op 27 september in Kampen en eindigt op 13 oktober in Doetinchem.

De zender National Geographic is voor iedereen vrij te ontvangen. Bij Ziggo op kanaal 18, KPN op kanaal 16, bij CanalDigitaal op kanaal 19, bij Caiway op kanaal 16, bij Delta op kanaal 15 en bij Online.nl op kanaal 42.
Foto: Fox / National Geographic

Gerelateerde berichten