Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vijf BN’ers gaan overgewicht te lijf in nieuw SBS6-programma

SBS6 komt volgend jaar met een nieuw tv-programma waarin vijf BN’ers met overgewicht de aanjagers van een afvalrace, waar héél Nederland aan kan meedoen. Samen met de BN’ers zetten alle deelnemers zich in voor hetzelfde doel. SBS6 hoopt dat iedereen samen minimaal één miljoen kilo gaat afvallen.

Vijf BN'ers gaan overgewicht te lijf in nieuw SBS6-programma SBS6 wil de kijkers hun worstelingen laten zien: van de weegmomenten en de euforie als ze zijn afgevallen, tot de frustratie als er na een week afzien toch weer een kilo aanzit. Alle methodes en diëten zijn geoorloofd.

Het programma bestaat grotendeels uit het volgen van de BN’ers, inclusief het door hen zelf gedraaide materiaal. Deze beelden worden aangevuld met eigen beelden van de deelnemende Nederlanders. Ook zij laten zien hoe ze koste wat kost en op allerlei verschillende manieren gewicht proberen te verliezen. En of ze dat lukt. Op die manier ontstaat een gigantisch platform vol verhalen, anekdotes, tips & tricks en uiteraard voor- en na-beelden.

De participerende Nederlanders kunnen zich inschrijven en laten monitoren bij de deelnemende sportscholen of bij een bekende landelijke winkelketen, waar de weegschalen klaar staan. Voor elke kilo die de deelnemers kwijtraken, gaat er een bedrag naar een goed gezondheidsdoel. Na afloop voelen de deelnemers zich dus niet alleen gezonder, maar ook beter: ze hebben bijgedragen aan een enorme donatie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten