Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tomas Delsing vanaf 2 april zaterdagnacht op 3FM

Medianieuws

Dansen met Delsing is het nieuwe danceprogramma van 3voor12 op 3FM. Het radioprogramma wordt gepresenteerd door Tomas Delsing. Dansen met Delsing maakt vanaf 2 april onderdeel uit van de vernieuwde zaterdagnacht op 3FM en wordt van 04.00 tot 06.00 uur uitgezonden.

Delsing draait de nieuwste dancemuziek en blikt vooruit op de belangrijkste festivals en events. Tomas Delsing begon als stagiair en ging later door als redacteur bij de webredactie van 3voor12. Nu is hij volgens de Vpro het nieuwe dj-talent op 3FM. "Dansen met Delsing wordt een stuk alternatiever dan de programmering aan het begin van de nacht. We gaan de diepte in, het mag allemaal wat eclectischer. Naast genres als dubstep en electro, zal er ook ruimte zijn voor bands met elektronische invloeden”, aldus Delsing.

De programmering van de zaterdagnacht verandert met de komst van Dansen met Delsing en Tiësto’s Club Life. Whitenoise van Dave Clarke zal vanaf zaterdag te horen zijn van 02.00 tot 04.00 uur, waarna Tomas Delsing het stokje overneemt van 04.00 tot 06.00 uur. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen