Search
Close this search box.

3FM zaterdag live vanaf Pinkpop [Update]

De publieke zender 3FM zendt zaterdag rechtstreeks uit vanaf Pinkpop. De popzender staat drie dagen lang in het teken van het oudste muziekfestival van Nederland. Het radiostation is dit seizoen op de belangrijkste pop/rock en dance festivals te vinden en trapt af met Pinkpop.

3FM luisteraars horen het pinksterweekend een topselectie van de Pinkpop podia en exclusieve optredens. Vanuit de 3FM studio ter plaatse en vanaf het festivalterrein in Landgraaf komen interviews en sfeerverslagen.

Op Pinkpop treden bekende internationale bands op, maar er is ook ruimte voor muziek van eigen bodem. Coldplay, Kings of Leon en Foo Fighters sluiten beurtelings op mainstage de dag af. In Limburg beklimmen onder andere Laura Jansen, Go Back To The Zoo, Dazzled Kid en Tim Knol het podium.

De 42ste editie van Pinkpop is het eerste ‘3 On Stage’ festival op Nederland 3 en 3FM van deze zomer. In ‘3 On Stage’ besteden Nederland 3 & 3FM op radio en televisie aandacht aan het festivalseizoen. In de ‘3 On Stage’ cabins treden artiesten op voor een klein publiek. Maandag 13 juni geeft Foo Fighters op Pinkpop een exclusief akoestisch optreden in een ‘3 On Stage’ cabin.

3FM is deze zomer op de volgende festivals: Concert at Sea (Brouwersdam, Zeeland), Indian Summer Festival (Broek op Langedijk), Awakefest (Spaarnwoude), Rock Werchter (Werchter, België), Sensation (ArenA, Amsterdam), North Sea Jazz (Rotterdam), Zwarte Cross (De Schans, Lichtenvoorde), Extrema Outdoor (Aquabest, Eindhoven), Vierdaagse Feesten (Nijmegen), Solar (Maasplassen, Roermond), Sziget (Boedapest, Hongarije), Xnoizz Flevo Festival (Bussloo, Apeldoorn) en op Lowlands (Walibi World, Biddinghuizen)

Waarschuwing voor gevaarlijke xtc op Pinkpop
Mensen die naar Pinkpop gaan, moeten uitkijken voor gevaarlijke XTC-pillen. Het Openbaar Ministerie in Maastricht waarschuwt de muziekliefhebbers dat er xtc in omloop is met de gevaarlijke stof PMMA. Sinds eind vorig jaar zijn in Limburg drie mensen die de pillen hadden geslikt, overleden. Het zijn bruine of cremekleurige tabletten met als logo een klavertje drie met een stengel. Maar ook andere pillen kunnen gevaarlijk zijn. Pinkpopfans moeten opppassen, zegt het OM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten