Kies je favoriete radiostation

Dossiers

‘De Dag van de Seventies’ op Radio M Utrecht

Medianieuws

Radio M Utrecht gaat Tweede Pinksterdag, maandag 13 juni, de hele dag terug naar de jaren zeventig. De regionale zender organiseert ‘De Dag van de Seventies’ met als hoogtepunt ‘De Seventies Top 100’. Het is de eerste keer dat Radio M Utrecht een speciale jaren zeventig dag organiseert.

"De afgelopen jaren hebben we vaak verzoeken van luisteraars gehad voor een dag als deze.

Tweede Pinksterdag leek ons dan ook een uitstekende dag om volop te kunnen genieten van al die heerlijke muziek van toen", zo vertelt Rob Wilson, Manager Radio bij RTV Utrecht.

De Dag van de Seventies begint 13 juni middernacht met non-stop hits uit dat decennium. Vanaf 06.00 uur in de ochtend zijn er gepresenteerde programma's, met de door de luisteraars zelf samengestelde 'Seventies Top 100' die van 10.00 tot 18.00 uur wordt uitgezonden.

Stemmen
Op de website van RTV Utrecht staan volgens de omroep de 1000 bestverkochte singles uit de jaren zeventig; 100 platen uit ieder jaar. Bezoekers kunnen daar tot 9 juni hun Top 10 opgeven die meetelt voor de samenstelling van deze Top 100.

Afsluiting
De 'Dag van de Seventies' wordt Tweede Pinksterdag om 23.00 uur afgesloten met een uur waarin alle presentatoren van Radio M Utrecht hun favoriete nummer uit de Seventies laten horen. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen