Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BNN - 10 jaar

BNN 10jaar

Sophie Hilbrand, Nicolette Kluijver en Jasmine Sendar waren op zaterdag 8 november 2008 op het Pieter Vreedeplein in Tilburg voor het Kampioenschap Spijkerbroekhangen ter ere van het 10 jarig bestaan van de publieke omroep BNN.

Onder leiding van BNN presentatrice Sophie Hilbrand voeren Nicolette Kluijver (BNN) en Jasmine Sendar (Onderweg Naar Morgen) alle twee een eigen team aan.

Daarom moesten de damens deelnemers werven. Zo deed Nicolette onder andere een oproep in de Coen en Sander Show op 3FM naar tips om het kampioenschap te winnen. Ook onder het winkelend publiek gingen de damens op zoek naar deelnemers om een team te maken.

Eddy Zoëy gaf in het radioprogramma Zoëyzo het startsein voor de wedstrijd Kampioenschap Spijkerbroekhangen van Nicolette Kluijver en Jasmine Sendar. De twee beste individuele deelnemers wonnen een kledingcheque van 500 Euro. Tijdens de wedstrijd probeerde BNN ook nog zoveel mogelijk leden te scoren om BNN in het publieke bestel te houden. Radio.NL was erbij en maakte een aantal leuke foto's.

Foto 07

BNN 10jaar