Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Disclaimer en Copyright

Disclaimer en Copyright

Alle door De RadioWereld / Radio.NL content op deze site is beschermd door het Auteursrecht. Elke vorm van reproductie, op welke manier dan ook, is niet toegestaan tenzij de redactie van deze site daarvoor uitdrukkelijk en schriftelijk toestemming heeft gegeven.

Indien de content niet van De RadioWereld / Radio.NL zelf afkomstig is dient men contact op te nemen met de oorspronkelijke auteur van de content.

De informatie op deze site wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, met informatie die primair uit betrouwbare bronnen komt.

In de snelle wereld van het internet komt nieuws vaak in stukjes en beetjes naar buiten. De Radiowereld vernieuwd gepubliceerde berichten daarom regelmatig. Af en toe sluipt er een onjuistheid in de berichten. De Radiowereld verbetert ontdekte onjuistheden zo snel mogelijk. In beide gevallen wordt dan het vaak woord 'update' aan de kop van het bericht toegevoegd.

Het is tevens niet toegestaan om de inhoud van onze databases geheel of voor een aanmerkelijk gedeelte te reproduceren in welke vorm dan ook. Alle artikelen blijven eigendom van De Radiowereld. Bij geconstateerde overtredingen van het auteursrecht op de content zal De RadioWereld / Radio.NL gepaste actie ondernemen, danwel de oorspronkelijke auteur van de content op de hoogste stellen van het feit.

De RadioWereld / Radio.NL kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele storingen, fouten of onderbrekingen in de elektronische publicatie van de website en verwante informatiediensten.

De Radiowereld aanvaardt geen aansprakelijkheid of schuld voor directe of indirecte schade die het gevolg zou zijn van het gebruik - al dan niet door derden aangeboden informatie - van deze website.

Opmerkingen over de website (positief en negatief) kunnen doorgegeven worden aan de webmaster. Veranderingen naar aanleiding van opmerkingen impliceren niet dat het bovengenoemde beleid ten aanzien van aansprakelijkheid of schuld van schade niet meer van kracht is. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

De RadioWereld / Radio.NL (©) 1996 / 2013