Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Buitenreclame / Billboards

buitenreclame

Reclame is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Niet alleen op radio en televisie en in kranten en tijdschriften, maar ook op straat. Overal in Nederland zijn reclameborden op straat te vinden. Ook veel mediabedrijven maken hier volop gebruik van. Veel radio- en tv-stations adverteren via billboards om een groter bereik te creëren.

In Nederland zijn een aantal grote bedrijven die buitenreclame aanbieden. De grote masten langs de snelwegen zijn over het algemeen van bedrijven als Interbest, Clear Channel en OHAA Media. De abriborden en billboards in steden en dorpen zijn van Exterion Media (voorheen CBS Outdoor), JCDecaux en Clear Channel.

In vele winkelcentra zijn borden van Exterion Media te vinden, in parkeergarages van Clear Channel en bij tankstations van MMD Media. Centercom verzorgt frames op electriciteitshuisjes en -kastjes in diverse gemeentes.

Radio.NL heeft de afgelopen jaren veel foto's gemaakt van de verschillende manieren waarop radio- en tv-stations op straat adverteren. Daarnaast stelden Reality Outdoor, Interbest Snelwegreclame, Exterion Media en vele radiostations tientallen foto’s beschikbaar, waardoor een verzameling van duizenden foto’s is ontstaan. Deze zijn allemaal in dit dossier Buitenreclame te vinden.

Help Radio.NL uitbreiden
Heeft u ook een leuke foto van buitenreclame van een radio- of televisiestation uit Nederland of de rest van de wereld? Mail deze dan, met vermelding van waar en wanneer deze gefotografeerd is, naar Radio.NL en wij zullen deze toevoegen aan het dossier Buitenreclame.