Sky Radio Christmas opnieuw via DAB

Langzaam maar zeker komt het einde van het jaar weer in zicht. Dus maakt Sky Radio zich weer op voor de kerst. Ook dit jaar is Sky Radio Christmas weer in de lucht. Net als vorig jaar is de zender ook via Digital Radio+ (DAB+) te beluisteren.

Eind november / begin december verschijnen de eerste kerstplaten op de playlist van Sky Radio. Geleidelijk wordt dit percentage tot kerst flink opgevoerd. Wie echter al eerder wil genieten van non-stop kersthits kan weer bij Sky Radio Christmas terecht.

Al enige tijd is Sky Radio Christmas te beluisteren via internet, maar vanaf nu is het station ook weer beschikbaar via DAB+. Want ondanks dat Nederland nog geniet van mooi nazomerweer, zijn er volgens Sky Radio al weer vele verzoekjes voor kersthits binnen gekomen.

Op DAB+ heeft Sky Radio Christmas tijdelijk de plaats van Sky Radio Hits ingenomen. Deze zender is daarom tijdelijk alleen via internet te beluisteren. [Radiowereld.NL]

Kersverse Sky Radio directeur Geert-Jan van der Snoek gaf vandaag het startschot voor Sky Radio Christmas.