Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook nieuwe tv-commercial voor DAB+ in Vlaanderen (filmpje)

Niet alleen in Nederland, maar ook in Vlaanderen is sinds kort een nieuwe commercial voor DAB+ op televisie te zien. De kernboodschap bij onze zuiderburen luidt “Alles is digitaal. Met DAB+ is radio dat ook.”

Ook nieuwe tv-commercial voor DAB+ in Vlaanderen (filmpje) In de spot wordt de evolutie van de techniek in beeld gebracht.

Zo maakte de vaste telefoon voor een groot deel plaats voor de mobiele telefoon, de wegenkaart werd ingeruild voor het navigatiesysteem en het analoge polshorloge is bij velen vervangen door een smartwatch.

Maar ook de radio is bezig met een evolutie en gaat van analoog naar digitaal.

De nieuwe tv-spot vervangt de commercial uit november.

In Vlaanderen zijn momenteel 27 radiostations via DAB+ te ontvangen. De afgelopen weken werd het aanbod uitgebreid met RTBF Mix, Q-Foute Radio en Q-Summer.

Ook in Nederland wordt DAB+ momenteel weer flink gepromoot. Afgelopen weekend is een nieuwe campagne gestart op radio en televisie met als boodschap “DAB+, het nieuwe geluid van radio.” [Radiowereld.NL]