Vlaanderen: Joe – Best of Belgium gestart op DAB+

Radiozender Joe is woensdag gestart met een nieuw themakanaal: Joe – Best of Belgium. Zoals de naam al doet vermoeden draait de zender 24 uur per dag muziek uit België. Het station is te ontvangen via DAB+ en internet.

Vlaanderen: Joe – Best of Belgium gestart op DAB+ Joe – Best of Belgium draait muziek uit België in de breedste zin van het woord. Van Belle Perez tot Tom Waes, van Clouseau tot Stromae en van Technotronic tot Urbanus.

Met het nieuwe station wil DPG Media de Belgische muziekindustrie een hart onder de riem steken.

Het nieuwe digitale themakanaal van Joe is een spin-off van het weekendprogramma “Best of Belgium” dat elke zaterdag- en zondagochtend op Joe te horen is.

Muziek van eigen bodem staat al elk weekend centraal bij Joe tijdenshet radioprogramma Best Of Belgium”, aldus Joe-ochtenddeejay Sven Ornelis. “Het is fantastisch dat dat nu wordt uitgebreid naar een hele eigen zender. De Belgische muziek en artiesten verdienen dat!

Joe – Best of Belgium is via het DAB+-netwerk “Vlaanderen 2” te ontvangen. Uitgezonden wordt op kanaal 5A in de provincies Oost- en West-Vlaanderen en in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant (inclusief Brussel) op kanaal 5D. Ook in het zuiden van Nederland is deze zender te ontvangen. [Radiowereld.NL]