Sky Christmas vanaf vrijdagavond weer op DAB+

Goed nieuws voor wie in deze coronatijd alvast wil genieten van kerstmuziek. Sky Christmas is met ingang van vrijdag (16 oktober) 18 uur weer op DAB+ te ontvangen. Het kerststation van Sky Radio neemt dan weer tijdelijk de plek in van Sky Radio Hits.

Sky Christmas vanaf vrijdagavond weer op DAB+ Eind september ging Sky Christmas al vervroegd van start op internet. Voorgaande jaren ging het station dan ook gelijktijdig van start op DAB+, maar daar is vooralsnog Sky Radio Hits te horen.

Een woordvoerster van Sky Radio heeft aan Radio.NL laten weten dat hier vrijdagavond verandering in komt. Vanaf dan is Sky Christmas ook weer via digitale etherradio te ontvangen. Sky Radio Hits is dan tijdelijk uitsluitend via internet te beluisteren.

Sky Christmas is vanaf vrijdagavond te beluisteren via het commerciële landelijke DAB+-netwerk op kanaal 11C. [Radiowereld.NL]