Zoek
Sluit dit zoekvak.

RadioCorp plant Sunlite Radio op DAB+

Het nieuwe station RadioCorp, eigenaar van 100% NL en Slam, op DAB+ gaat Sunlite Radio heten. Eerder deze maand heeft het Commissariaat voor de Media toestemming verleend aan Terrestrial BV, onderdeel van RadioCorp, voor een radiozender met deze naam.

RadioCorp plant Sunlite Radio op DAB+ Daarnaast is de naam Sunlite Radio ook door Terrestrial geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP). In juni verwierf Terrestrial een vergunning voor het nieuwe landelijke commerciële DAB+-netwerk op kanaal 9C.

Een woordvoerster van RadioCorp bevestigt de plannen voor Sunlite Radio tegenover Radio.NL: “Het klopt inderdaad dat ook RadioCorp een nieuw radiostation gaat starten op DAB+. Op dit moment zijn we hier nog mee bezig en doen we hier nog geen mededelingen over. De naam klopt inderdaad, maar informatie over het station, het format en andere zaken volgen later.

Wanneer Sunlite Radio precies van start gaat is dan ook nog niet bekend. [Radiowereld.NL]