Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlaanderen: StuBru De Tijdloze start met gepresenteerde programma’s op DAB+

Studio Brussel versterkt dit jaar zijn aanbod op het DAB+-kanaal StuBru De Tijdloze met een dagelijks ochtendprogramma met Roos van Acker en specials rond Tijdloze verjaardagen met Stijn van de Voorde.

Van Acker, die afgelopen vrijdag voor de 18de keer Studio Brussels eindejaarslijst De Tijdloze 100 presenteerde, is vanaf maandag (10 januari) elke werkdag tussen 8 en 10 uur te horen met ‘Jouw Tijdloze Ochtendradio‘.

Luisteraars krijgen een speciaal plaatsje in de show, want ze mogen Tijdloze platen aanvragen die die dag van betekenis voor hen zijn: van de openingsdans op hun huwelijksverjaardag tot het favoriete Tijdloze nummer van hun jarige vriend.

Tijdloze verjaardagen
Ook Van de Voorde is te horen op StuBru De Tijdloze. Hij viert jarige, Tijdloze artiesten en kan meteen starten met een heel grote: David Bowie.

Bowie zou op zaterdag 8 januari 75 geworden zijn en dus draait Stijn de ‘Tijdloze 75’ van David Bowie volgens de Tijdloze luisteraar.

Luisteraars kunnen hun favoriete plaat doorsturen, en de 75 meest gekozen draait Stijn zaterdag vanaf 10 uur op StuBru De Tijdloze. Bekende en minder bekende fans vertellen waarom Bowie voor hen zo Tijdloos is.

StuBru De Tijdloze is sinds eind oktober in heel Vlaanderen op DAB+ te ontvangen via het netwerk van de publieke omroep VRT op kanaal 12A. Dit netwerk is ook in delen van Zuid-Nederland te ontvangen. [RadioWereld.NL]