Zoek
Sluit dit zoekvak.

Grand Prix Radio toegevoegd op DAB+-netwerk MTVNL

Grand Prix Radio is in grote delen van Nederland te ontvangen op DAB+. Sinds vrijdag is het station van Formule 1-commentator Olav Mol te beluisteren via het netwerk van MTVNL op kanaal 7D.

Foto: RadioWereld.NL

En dat is goed nieuws voor liefhebbers van Formule 1, die de races willen volgen met het commentaar van Olav Mol en jack Plooij. Het radiostation heeft dit jaar namelijk nog de uitzendrechten voor radio in ons land. Mede hierdoor stegen de luistercijfers van Grand Prix Radio de afgelopen maanden al fors.

Grand Prix Radio groeit enorm en daar hoort ook een DAB+ frequentie bij”, aldus Mol.  “Autosportliefhebbers kunnen nu bijvoorbeeld ook in de auto nog makkelijker naar ons luisteren. Zo kan iedereen de hele week door op de hoogte blijven van nieuws over de Formule 1.

Grand Prix Radio is al jaren te ontvangen via internet en KPN. In maart van dit jaar kwam hier al Ziggo bij en nu dus ook DAB+.

Het is overigens niet de eerste keer dat Grand Prix radio uitzendt op DAB+. Dat gebeurde de afgelopen jaren al op de circuits zelf. tevens was het station vorig jaar tijdens de Dutcch Grand Prix op DAB+ te ontvangen in de regio Amsterdam/Haarlem/Zandvoort.

Op Grand Prix Radio, een initiatief van Mol en voormalig Veronica en Radio 10-deejay Alexander Stevens, zijn 24 uur per dag de beste danceable hits & classics te horen, afgewisseld met (autosport)nieuws. [RadioWereld.NL]