Vlaanderen: Dancezender Potz na 2 jaar gestopt op DAB+

De dancezender Potz in Vlaanderen gaat verder als themakanaal van Topradio. Als gevolg hiervan zijn de uitzendingen op DAB+ gestopt. Luisteraars krijgen nu een boodschap te horen waarin ze doorverwezen worden naar de app van Topradio om verder te luisteren.

Foto: RadioWereld.NL

Potz startte in december 2021 als nieuwe dancezender in Vlaanderen met “een eigenzinnige selectie van de beste dansplaten, van 1980 tot vandaag”. Het station was te beluisteren via internet en DAB+ in Vlaanderen.

Aanvankelijk werd Potz werd gelanceerd als concurrent van Topradio. Achter het project gingen namelijk Frederick Verhelst en Geert Pots schuil. Laatstgenoemde was ruim 18 jaar lang werkzaam als Geert de Meyer bij Topradio.

De afgelopen twee jaar wist Potz echter niet financieel leefbaar te worden. Daarom staakt het station de uitzendingen op DAB+ en gaat het online als themakanaal van Topradio verder. [RadioWereld.NL]