Zoek
Sluit dit zoekvak.

Patrick Kicken in gesprek met: Bart van Gogh (video)

In dit gesprek voor Radio.NL met radiohelden gaat Patrick Kicken in dialoog met een van de mooiste en bekendste stemmen van Nederland: Bart van Gogh. Bart begon, net als velen, zijn radiocarrière bij diverse piraten. Ook bracht hij eind vorig jaar een boek uit over radio en vormgeving.

Patrick Kicken in gesprek met: Bart van Gogh (video) In het boek ‘Bart! De Van Gogh van de jingles’ (geschreven door journalist Jelle Boonstra) spreekt Van Gogh zich uit over het verleden en de toekomst van radio.

Het boek vertelt niet alleen over zijn leven, maar ook over de ontwikkeling van de piratenzenders, commerciële radio, jingles en digitale kanalen. Bart maakte onder meer jingles voor NOS Tour de France, TROS, Radio 2, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica en was 12 jaar lang station-voice bij Sky Radio.

Wat maakt jingles goed? Hoe ga je op een goede manier om met vormgeving? Wat is Bart’s favoriete pakket? Wat deed hij voor de software Music Master? Hoe was zijn piratentijd? Wat is de toekomst van radio? Antwoord op deze vragen en nog veel meer in dit avondvullende gesprek met deze bevlogen radioheld.