Search
Close this search box.

De HMG aast op TMF. Dat wordt desgevraagd bevestig…

De HMG aast op TMF. Dat wordt desgevraagd bevestigd door HMG-baas Pieter Porsius, die met de eigenaar van TMF ‘ uitgeverij Wegener Arcade al een keer gesproken heeft over een mogelijke verkoop. “Een tweede gesprek komt er aan,” aldus Porsius. Overigens blijft het nog steeds touwtrekken tussen HMG en TMF om Fabiënne. Programmadirecteur Bert van der Veer verwacht nu dat Fabiënne rond januari beschikbaar zal zijn voor RTL 4. Bij TMF gaat na Isabelle ook Glaze eind augustus weg. TMF baas Lex Harding heeft zich de afgelopen tijd gestoord aan speculaties over vertrek van andere vj’s, onder wie Sylvana. “Jullie moeten je aan de feiten houden,” aldus Harding. Erik de Zwart van radio 538 zegt dat Ruud de Wild en Michael Pilarczyk bij 538 blijven. De Zwart vertelt: “Ruud heeft een nieuw contract getekend. Ik vind het niet netjes van BNN’s Gerard Timmer dat hij toch blijft proberen om Ruud in te palmen.” Bestuurslid Frank Timmer, niet te verwarren met Gerard Timmer, is opgestapt als bestuurslid bij BNN. Frank: “Besturen is niks voor mij; ik ben creatief.” Hij is inmiddels opgevolgd door Clemens de Haan.