EFM Amersfoort lid van de Vereniging niet Landelijke Commerciele Radiostations (NLCR)

De commerciele radiozender EFM (Eemland FM) die sinds 1 april 1999 via de kabel uitzendingen verzorgt voor de regio Groot Amersfoort (Amersfoort/Soest/Leusden/Bunschoten-Spakenburg/Nijkerk en Hoevelaken) is sinds vrijdag 24 september j.l. lid van de Vereniging Niet Landelijke Commerciele Radio.

EFM hoopt met deze toetreding haar positie in de markt nog verder te kunnen versterken en samen met de andere leden te kunnen gaan streven naar een volgend doel voor EFM: De etherfrequentie! Ook de
belangenbehartiging bij instanties zoals de BUMA/STEMRA etc. was voor EFM een belangrijke reden om het lidmaatschap aan te vragen. Met betrekking tot de etherfrequenties kan nog gemeld worden dat EFM de afgelopen periode de verantwoordelijke bewindslieden schriftelijk heeft laten weten dat het aangekondigde uitstel van de herverdeling van de etherfrequenties voor haar onacceptabel is; EFM gaat er derhalve nog steeds van uit in september 2000 te kunnen starten met uitzenden via de ether. (EMF)

Gerelateerde berichten