Country FM in de prijzen gevallen

Ruud Kegel is de oorspronkeleijke oprichter van CountryFM. Hij is door de Country Music Association in Nashville (Amerika dus) onderscheiden met een Radio Broadcaster Award. Dit is hem toegekend vanwege de grote inzet waarme het radiostation de afgelopen ander half jaar de Countrymuziek in Nederland heeft gepromoot..

In 1998 is country Fm begonnen en zals u vanaf toen op de RadioWereld heeft kunnen lezen heeft ContryFm regelamtig het ontvangst gebied op de kabel uitgebreid tot het in jan99 een landelijk radiostation was geworden. Momenteel heeft het radiostation ruim 3,5 miljoen huishoudens die aansloten zijn op de kabel. (M)

Zoek op Country FM

  Gerelateerde berichten


  Share on twitter
  Share on facebook
  Share on whatsapp
  Share on linkedin
  Share on email