Zoek
Sluit dit zoekvak.

Twee kandidaten verlaten Big Brother-huis

Twee kandidaten hebben donderdagavond het huis van het televisieprogramma Big Brother verlaten. Veronica bood twee van de zeven (Bianca en Mona ) overgebleven deelnemers tienduizend gulden aan wanneer ze het huis zouden verlaten. Mona en Bianca hebben Big Brothergeld aangenomen. De fl. 10.000 was net het duwtje dat ze nodig hadden.

Bianca’s motivatie
De groep was fantastisch. Maar ik miste mezelf. Ik mis het feesten en het schrijven. Dat heeft mij de das omgedaan. Ik heb wel een unieke tijd gehad maar ik wil weer terug naar huis, waar ik vogeltjes kan zien en vrij ben.”

Mona’s motivatie
Nogmaals, het geld is voor mij geen motivatie. Maar ik zit erg met de negatieve publicateit waar mijn familie mee te kampen heeft. Van Big Brother krijg ik niet te horen wat er precies aan de hand is, ze noemen alleen een naam. Ik weet dan wel genoeg. Als ik weg ben, kan ik mijn eigen verhaal vertellen, mensen geloven anders alleen maar de negatieve dingen. Ik heb dit mee willen maken en ik heb het meegemaakt. Ik weet nu hoe het is om zonder mijn gezin te leven.”

Nieuwe bewoners?
In de loop van volgende week zullen twee kersverse bewoners het huis betreden. De nominaties van komende maandag gaan gewoon door. De nieuwe bewoners kunnen echter NIET genomineerd worden. Wie het zijn? (M)