Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vanaf 1 november RADIO 10 FM

Aanstaande Maandag 1 november om 12.00 uur zal de naam van het station Radio 10 Gold officieel worden veranderd in RADIO 10 FM. Programmadirecteur Tom Mulder zal de luisteraars vertellen waarom de nieuwe naam is gekozen en wat er voor hen zal veranderen.

De naam Radio 10 Gold werd in 1990 gekozen omdat het station toendertijd uitsluitend Gouwe Ouwe Hits uitzond. Echter, in de loop der tijd is het format van het station veranderd in het station dat “de grootste hits aller tijden’ uitzendt. Alle gedraaide hits op Radio 10 FM hebben een Top-10 notering gehad, bovendien is meer dan 75% afkomstig uit de jaren 70, 80 en 90. Ook is het station nadrukkelijk bezig met de ontwikkeling en intergratie van nieuwe broadcasttechnieken en internet Hoe bekend de naam Gold ook is geweest, nu op de rand van het nieuwe millennium dekt deze toevoeging de lading niet meer.

Daarnaast wil het station met de toevoeging FM de nadruk leggen op de etherfrequentie 103 FM voor Midden- en Noord Nederland en de 103.3 FM voor Haarlem en Rotterdam. (overigens blijft Radio 10 FM natuurlijk ook gewoon uitzenden op de middengolffrequentie AM 675)

De naamswijziging betekent niet dat er drastische veranderingen op liet station te horen zullen zijn. De vertrouwde DJ’s als Tommi Mulder, Peter Holland, Jos van Heerden en het ochtendduo Donkervoort en Van der Brink blijven gewoon op werkdagen te horen. Uiteraard zal het station alles doen om de innige band met haar luisteraars ook in de toekomst sterk te houden door middel van spectaculaire en spraakmakende promoties. Ook de goed beluisterde themaprogramma’s blijven een vast onderdeel uitmaken van de avond en weekendprogrammering.

Radio 10 FM is klaar om de volgende eeuw met nieuw elan in te gaan waarbij de luisteraars bediend worden met de grootste hits aller tijden!

Radio 10 FM is in Midden- en Noord Nederland te ontvangen via 103 FM, in Rotterdam en Haarlem op 103.3 FM, in heel Nederland via de middengolffrequentie AM 675 en uiteraard overal op de kabel. (M)

    Gerelateerde berichten