Virgin Radio UK start met digitale uitzendingen

Een van Engeland’s meest populaire radiostations Virgin Radio is vandaag begonnen met het landelijk digitaal uitzenden via etherzenders en satelliet. Het digitale etherzender netwerk maakt het mogelijk om in heel Engeland te luisteren zonder kraak of het omschakelen naar zenders. Virgin Radio loopt hiermee in Engeland voorop. Het is een behoorlijke investering en er zijn nog maar een paar duizend digitale radio’s verkocht a 800 pond. Ook is Virgin vanaf vandaag te ontvangen in het digitale Sky pakket op de Astra 2 op 28 graden oost. Je kunt gelukkig ook nog analoog luisteren op am 1215 en Londen FM 105.7, en als je nog een oudewetse Astra analoog set hebt op de audiocarrier boven Sky News.

Verder heeft VirginRadio haar site sinds 1 week vernieuwd: hierzo(VFM-UK)

Gerelateerde berichten