Zoek
Sluit dit zoekvak.

Europese bekerduels rechtstreeks op tv

De NOS zendt deze week de wedstrijden van Feyenoord en Ajax in de Europese bekertoernooien rechtstreeks uit. Naast de wedstrijd van de Rotterdammers, dinsdag in de Champions League, is in hetzelfde toernooi Barcelona – Sparta Praag woensdag vanaf 20.15 uur live te zien. Feyenoord ontvangt dinsdagavond Olympique Marseille in de Kuip. De uitzending begint om 20.10 uur.

Na de wedstrijd brengt de NOS samenvattingen van de wedstrijden Lazio Roma – Chelsea, Bayern München – Dynamo Kiev en Real Madrid – Rosenborg.

Donderdag is het de beurt aan Ajax, dat in de UEFA-beker de returnwedstrijd speelt tegen Real Mallorca. De Amsterdammers moeten een achterstand van 1-0 wegwerken.

Twee dagen eerder zendt NET5 in hetzelfde toernooi Borussia Dortmund – Glasgow Rangers rechtstreeks uit. Glasgow, dat de Nederlanders Michael Mols, Arthur Numan en Giovanni van Bronckhorst in de selectie heeft, won de eerste wedstrijd met 2-0. De ploeg staat onder leiding van Dick Advocaat. De uitzending begint om 17.55 uur (ANP / Wanadoo)

    Gerelateerde berichten