Zoek
Sluit dit zoekvak.

Grote droefheid bij Libertel

Libertel heeft met grote droefheid gereageerd op de abrupte beeindiging van het leven van directeur Personeel & Organisatie Aart Uittenboogaard. De uitslag van de identificatie van de lichamen van de drie in Mali vermoorde Nederlanders heeft definitief uitgewezen dat hij een van de slachtoffers is. Inmiddels is de gehele organisatie van de tragische dood van Aart Uittenboogaard op de hoogte en worden in overleg met zijn familie voorbereidingen getroffen om op gepaste wijze afscheid te nemen van een fijn mens, een bijzondere collega en een excellent directielid.

Aart Uittenboogaard kwam in 1998 in dienst bij Libertel in de functie van directeur Personeel & Organisatie. Hij was afkomstig van de internationale consulting group Mercuri Urval waar hij deel uit maakte van de Nederlandse directie. Aart Uittenboogaard werd in 1999 lid van de groepsdirectie van Libertel N.V. Met veel energie, inzet en enthousiasme drukte hij een belangrijke stempel op de uitbouw van Libertel in het algemeen en het human resources beleid in het bijzonder. Binnen de groepsdirectie fungeerde hij als inspirator die met een heldere visie en doortastendheid veel voor elkaar wist te krijgen.

De open gevallen plek in de Groepsdirectie zal voorlopig worden ingevuld door Harry Clevis, directeur P&O Libertel Netwerk Organisatie. (ANP Pers Support)

Gerelateerde berichten