Zoek
Sluit dit zoekvak.

LIBERTEL SLAAT TERUG

Het kon gewoon niet uitblijven: Libertel gaat frontaal in de aanval. Ze hebben vanaf vandaag (1 maart) namelijk een abonnement waarvan de gesprekstarieven hetzelfde zijn als van een KPN BelBudget abonnement voor de vaste lijn!

Dit komt neer op 19,95 abonnementskosten per maand, en de belminuten kosten tussen de 6,7 (!!) en 75 cent per minuut. Met name voor bellen binnen de regio zijn de tarieven laag: het piektarief is slechts 18,7 cent per minuut.

Voor bellen buiten de regio wordt 30 cent (daltarief) tot 55 cent (piektarief) per minuut in rekening gebracht, en bellen naar mobiel kost 50 of 75 cent per minuut, het duurste van de tarieven dus.
Hiermee lijkt Libertel de tarieven wat meer richting van de ‘nieuwe’ operators Telfort, Ben en Dutchtone te schuiven, met het verschil dat lokaal bellen spotgoedkoop is.

Ook past Libertel de regels rond de BelVoorraad aan voor de huidige Personal en Professional abonnees. De Belvoorraad mag voortaan worden gebruikt voor het bellen naar alle nationale nummers. Een minuut kost dan 25 cent.

Het wachten is nu op de tegenzet van vooral KPN…. (MvD)

Gerelateerde berichten