Search
Close this search box.

Testuitzendingen op 1332AM ???

Deze week is de stekker van 1332 kHz er weer uitgehaald. Helaas is er dus niets meer te horen op deze frequentie. De zender die in Lopik staat werd deze week door de Achterhoek Media Groep getest.
Deze omroep zit in het zelfde pand als OptimaalFM waar we de laatste tijd al genoeg over gezegd hebben. Of en wanneer de testuitzendingen weer verder gaan is onbekend. De zender die eigelijk officieel is toegewezen aan de Achterhoek Media Groep was eigelijk bedoelt voor Hoppa Radio of Today FM.

Today Fm is een station wat eerder te horen was in Nijmegen op 92.1Fm. Dit is inmiddels door Keizerstad overgenomen per 25 januari 2000.

Hoppa radio, is een radiostation wat nog steeds uitzend via de kabel in de achterhoek. Maar of het station zal scoren is nog maar de vraag, de naam Hoppa is een naam die je snel vergeet, hoe verzint men eigelijk zo’n naam.

Er zijn momenteel geruchten in medialand dat het nieuwe commerciële Radiostation Radio Nationaal interesse heeft in deze frequentie, dit zal weer aardig wat geld in het laatje brengen bij de club uit de achterhoek. Maar of Radio Nationaal zo verstandig is om deze frequentie over te nemen is nog maar de vraag, want Nederlands luisteren over het algemeen niet naar de AM. (M)

Gerelateerde berichten