Kort nieuws op maandag 8 mei

Op 26 en 27 mei wordt het Drum Rhythm Festival gehouden op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Het complete festival wordt uitgezonden door Kink FM. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei starten we om 15:00 uur met onze live uitzending. Behalve live muziek, ook interviews met de optredende artiesten en extra afleveringen van Hiphop 120 en The Trip. Het programma van Drum Rhythm kun je vinden op deze site.

Rebecca Radio Zoekt een fulltime techneut.
Van de kandidaten wordt verwacht: affiniteit met het medium radio, middelbare technische opleiding (bij voorkeur MTS Elektronica), ervaring met het werken met computers, in het bezit van rijbewijs B.
Geïnteresseerd? Stuur dan zo snel mogelijk een brief of een e-mail met je persoonlijke gegevens naar: Rebecca Radio (0522) 24 26 24

PageToStart heeft 250 dochters en 8000 links Binnen twee weken heeft PageToStart al zo’n 1700 categorieen en meer dan 8000 links verzameld dankzij de inzet van ruim 250 250 dochterpagina beheerders.
Op de eerste link treft u de index aan van alle goedgekeurde dochterpagina’s en kan men zich ook aanmelden voor een eigen dochterpagina. Arjan de Raaf, managing director en oprichter van PageToStart, rekent erop dat er eind mei al meer dan 500 dochters zijn. Naast die ‘bekende’ dochterpagina’s zijn er ook enkele unieke dochterpagina’s, zoals bijvoorbeeld een pagina met alles over radio en muziekpagina’s, waaronder natuurlijk RTV.

Meer dan 3,3 miljoen kijkers volgden op 4 mei de Nationale Dodenherdenking op één van de drie publieke televisiezenders. Het NOS-verslag op Nederland 1, TV2 en Nederland 3 behaalde tussen 20.00 en 20.15 uur een marktaandeel van 62 procent. De uitzending kreeg een hoge waardering: 7.7.

Sinds kort is het weer mogelijk om te zoeken op telefoon nummers.Vul het tel nummer in op zoekopnummer.ath.cx/ en kijk wie het is.

Gran Hermano, de Spaanse variant van Big Brother is gestart met de eerste uitzendingen. De kandidaten gaan zo voortvarend van start met travestie, vrijscènes en emotionele huilbuien dat de programmamakers van manipulatie worden beticht.

De kans dat Radio Delta alsnog twee zendmasten bij België in zee gaat plaatsen is een stuk groter geworden. Frankrijk heeft zijn verzet tegen de zendmasten opgegeven. Het land was bang dat de sterke lange-golfzender Franse omroepen zou storen, maar het land is daar nu niet meer bang voor. Of de masten inderdaad in de Noordzee komen te staan is nog maar de vraag. Radio Delta probeert ook nog steeds de masten bij Radio Kootwijk neer te zetten.

Radio ON is de lokale omroep van Nieuwkoop. Vanaf heden kan men ook via een webcam naar hetstation kijken, dus kijk live mee stem af op Radio-on.nl

Heeft u iets te melden, opmerkingen of suggesties, laat het ons weten.
Persberichten en tips blijven altijd welkom, (evt anoniem). Laat het weten via een persoonlijke E-mail aan webmaster@radiowereld.nl of via deze site Alles is welkom. Tevens is de RadioWereld op zoek naar mensen die mee willen werken aan het verbeteren van RadioWereld. Interesse? Laat het ons weten.

8FM, Radio Nationaal en Business Nieuws Radio zijn vanaf deze week ook via het internet te beluisteren. Kijk hier voor de adressen.

Music 365
Dagelijks muzieknieuws, exclusieve interviews, intelligente besprekingen, zijn maar enkele punten die deze site een ware must voor de muziekliefhebber maken. Er is ook een live chat sectie. Kijk hier voor meer info

Meek-it.com
Meek-it is Astra InternetService Provider dealer: Satelliet is het multimediale platform van het nieuwe millennium. Honderden radio- en tv-kanalen, highspeed software downloading, high quality video en audio en natuurlijk toegang tot het breedbandige internet. De satelliet gaat verder daar waar andere media stoppen door gebrek aan capaciteit, dekkingsgraad en kwaliteit. Kijk hier voor meer info

Tot morgen.

Gerelateerde berichten